• TIM 图片 20180620150127
  • HTB1g1ghavQs8KJjSZFEq6A9RpXay
  • TIM 图片 20180620150143

Qingdao Miracal Vehicles Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2002, dumunung ing pesisir kulon kutha Qingdao Jiao Nan. Iku wis dadi grup perusahaan. We Specialises in Manufaktur lan ngekspor hardware, barrows wheel, Truk tangan, truk tangan wangun plat, lan jinis serius saka ban lan tube, gembong karet, gembong tubeless; ban dhuwur kualitas motor, tabung utama, pelek, gembong polyurethane umpluk uga minangka produk karet, produk plastik, produk logam lan bantalan.

Perusahaan bakal "Good Iman" minangka dhasar saka pabrik, karo ngekspor terus-terusan akeh, pabrik temen maujud pangembangan cepet lan stabil. Produk diekspor menyang Amérika Sarékat, Jerman, Brasil, Mesir, Iran, Peru lan ing luwih saka 30 negara lan wilayah, karo dodolan taunan luwih saka $ $ 1500. kapasitas produksi wis malah liyane wis tambah karo perusahaan? S pembangunan pancet lan kualitas prodhuk tau-nganyarke. Kejabi macem-macem akeh, sawijining produk sing melu ing liyane industri ing wayahe. Ora mung bisa njamin pesenan gedhe ing jadwal nanging uga ngatur Produksi khusus kanggo pesenan cilik karo macem-macem model. Our company nggoleki kerjasama tulus lan pembangunan umum karo kanca ngarep lan luar negeri.

WhatsApp Online Chat !