limang lapisan rivet beting logam

Short Description:

five layers rivet metal shelf The gourd hole warehouse storage shelf adopts innovative gourd buckle design,completely get rid of the screw         bondage, no tools, easy installation.The utility model has the advantages of time saving, labor saving and firm structure.       QINGDAO MIRACLE VEHICLES CO.,LTD was established in 2002,located in West coast of Qingdao. We specialize in manufacturing and exporting various kinds of metal and wooden shelves, warehouse shelves, garden shelves, h...


  • Potongan: US $ 0.85-2.58 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 500 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 7000 Bagéyan saben dina
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • paket: Ing akeh / Ing PP tas / ing Pallet
  • Detail produk

    Tags Product

    limang lapisan rivet beting logam

    1

    Beting gourd bolongan panyimpenan mining adopts desain gourd Gesper inovatif, rampung njaluk nyisihaken saka budak meneng, ora pribadi, gampang model sarana installation.The nduweni kaluwihan wektu nyimpen, daya pegawe lan struktur tenan.

    3 4  6 7 8 9 10  12

    Qingdao Miracle kendaraan CO., LTD  iki diadegaké ing taun 2002, dumunung ing pesisir kulon Qingdao. We spesialis ing Manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis logam lan rak-rak kayu-kayuan, rak-rak mining, rak-rak Taman, rak-rak tugas abot, rak-rak adornment kluwarga lan jenis produk logam; wheelbarrow, gembong karet, PU gembong wangun etc produk karet uga ing sawetara produksi.

    Ing basis saka njupuk kualitas produk, perusahaan kita duwe reputasi apik banget ing pasar domestik lan manca. Company kataman "Kabèh-hearty menang menang kerjasama". Produk diekspor kanggo Inggris, Inggris negara, Republik Armenia, Portugal, Italia, Peru, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan etc 30 negara lan wilayah.

    kendaraan Miracle co., ltd bakal Supplier lan bisnis kanca dipercaya kanggo kabeh rak-rak logam, kita pengin kabeh kanca lan pelanggan cara dawa penake lan sukses.

    13


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !