akeh pola Hand trolley karet ngalangi wheel wêdakakêna

Short Description:

akeh pola Hand trolley karet ngalangi wêdakakêna wheel tugas 1.Heavy logam rim wheel karet ngalangi 10 × 2 2.For generator, mesin, kreto, kompresor udara, washers Jeneng ngalangi gembong karet Size 10 * 2.75 pola Line utawa minangka dawa request Hub Panjenengan Minangka requirement Bore 12,7 / 16 / 20mm compressors Dianggo online, kreto Taman, wheel Barrows aplikasi Product Cocog kanggo kabeh jinis kreto cilik komersial lan wheelbarrow. related produk gambar & n ...


  • Potongan: US $ 0.85-2.58 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 500 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 7000 Bagéyan saben dina
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • paket: Ing akeh / Ing PP tas / ing Pallet
  • Detail produk

    Tags Product

    akeh pola Hand trolley karet ngalangi wheel wêdakakêna

    Tugas 1.Heavy logam rim wheel karet ngalangi 10 × 2
    2.For generator, mesin, kreto, kompresor udara, washers

    jeneng gembong karet ngalangi
    Size 10 * 2.75
    pola Line utawa minangka panyuwunan
    dawa hub Minangka requirement
    bore 12,7 / 16 / 20mm
    Dianggo compressors online, kreto Taman, barrows wheel

     

    aplikasi Product

    Cocog kanggo kabeh jinis kreto cilik komersial lan wheelbarrow.

    produk related pictures

    QQ 截图 20180530132752

     

    QQ 截图 20180530132701

    QQ 截图 20180530132139

    QQ 截图 20180530132721

     

     

     

     

    9

     

    Qingdao Miracle kendaraan CO., LTD  iki diadegaké ing taun 2002, dumunung ing pesisir kulon Qingdao. We spesialis ing Manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis logam lan rak-rak kayu-kayuan, rak-rak mining, rak-rak Taman, rak-rak tugas abot, rak-rak adornment kluwarga lan jenis produk logam; wheelbarrow, gembong karet, PU gembong wangun etc produk karet uga ing sawetara produksi.

    Ing basis saka njupuk kualitas produk, perusahaan kita duwe reputasi apik banget ing pasar domestik lan manca. Company kataman "Kabèh-hearty menang menang kerjasama". Produk diekspor kanggo Inggris, Inggris negara, Republik Armenia, Portugal, Italia, Peru, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan etc 30 negara lan wilayah.

    kendaraan Miracle co., ltd bakal Supplier lan bisnis kanca dipercaya kanggo kabeh rak-rak logam, kita pengin kabeh kanca lan pelanggan cara dawa penake lan sukses.

    11

    名片

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !