• TIM 图片 20180620150127
  • HTB1g1ghavQs8KJjSZFEq6A9RpXay
  • TIM 图片 20180620150143

Qingdao Miracal Automjete Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2002, vendosur në bregun perëndimor të qytetit Qingdao Jiao Nan. Ajo ka bërë një grup ndërmarrje. Ne e specializuar në prodhim dhe eksport hardware, barrows timon, kamionë dore, formë gërshet kamion dore, dhe lloje të rënda të gomave dhe tub, rrota gome, rrota pa trung; lartë goma cilësisë motor, tuba të brendshëm, rims, rrota shkumë poliuretani si dhe produkte të gomës, produkteve plastike, produktet metalike dhe kushineta.

Kompanitë përmbahet "besim të mirë" si themeli i fabrikës, me eksportimin vazhdimisht në rritje, fabrika realizuar zhvillimin e shpejtë dhe të qëndrueshme. Produktet e eksportuara në Shtetet e Bashkuara, Gjermania, Brazili, Egjipti, Irani, Peru dhe kështu me radhë më shumë se 30 vende dhe rajone, me shitje vjetore prej më shumë se $ 1500 USD. Kapaciteti prodhues i saj është edhe më e rritur me kompani? s zhvillimin e vazhdueshëm dhe gjithnjë në përmirësimin e cilësisë së produktit. Përveç në rritje të ndryshme, prodhimet e saj janë përfshirë në më shumë industri në këtë moment. Jo vetëm që mund të garantojë edhe urdhëra të mëdha në orar, por të organizojmë edhe prodhime të veçanta për urdhërat e të vogla me modele të shumëfishta. Kompania jonë do të kërkojë një bashkëpunim të sinqertë dhe të zhvillimit të përbashkët me miqtë në shtëpi dhe jashtë vendit.

WhatsApp Online Chat !