Nuk ka ende një hendek në R & shpenzimeve d nga kompanitë kineze gomave

Core Këshillë: Gomat janë këmbët këmbë e makinave, dhe sigurinë e produkteve është bërë një shqetësim i madh i konsumatorëve. Zhvillimi i shpejtë i industrisë së Kinës gomave lënë edhe pas problemeve jo-standard të shkaktuara nga "tufë e Ndërmarrjeve" projekteve. Një numër i madh i nivelit të ulët të teknologjisë, cilësia e ulët, ka tre çanta dhe goma të tjera problemeve përmbytur në treg, e cila reduktuar besimin e përgjithshëm të industrisë vendase. Megjithë ndikimin e makinave gomave origjinale, konsumatorët kryesisht mendoj se kur goma zëvendësim Michelin, Bridgestone, të tilla si markë është garancia e cilësisë, krijimi i një imazhi markë e brendshme shpesh kanë nevojë për të marrë përmes "besimit të cilësisë dhe të gjithë

Gomat janë këmbët këmbë e makinave, dhe sigurinë e produkteve është bërë një shqetësim i madh i konsumatorëve.

Zhvillimi i shpejtë i industrisë së Kinës gomave lënë edhe pas problemeve jo-standard të shkaktuara nga "tufë e Ndërmarrjeve" projekteve.

Një numër i madh i nivelit të ulët të teknologjisë, cilësia e ulët, ka tre çanta dhe goma të tjera problemeve përmbytur në treg, e cila reduktuar besimin e përgjithshëm të industrisë vendase.

Megjithë ndikimin e gomave të makinave origjinale, konsumatorët kryesisht mendoj se kur goma zëvendësim Michelin, Bridgestone, të tilla si markë është garancia e cilësisë, krijimi i një imazhi markë e brendshme shpesh kanë nevojë për të marrë me anë të "cilësisë së besimit".

Në njëqind vitet e fundit, Michelin ka qenë gjithmonë novator dhe lider në teknologjinë e gomave, goma kamioni trupit gomave nga 1938 çeliku, në vitin 1946 i pari shpiku gomave radiale, gomë gjelbër, makina të ngurta, goma shtypjen 3 D vazhdimisht përparim, Michelin në pothuajse të gjitha llojet e gomave në kërkimin dhe zhvillimin e mbajtjen e një avantazh.
Kompani të tilla si Michelin janë duke udhëhequr për shkak të aftësive të tyre të forta kërkimore, të cilat janë të bazuara në financimin e vazhdueshëm.

Është raportuar se Michelin shpenzon të paktën 650 milionë euro në vit për kërkimin dhe zhvillimin. Investimi total R & D e grupit kontinent arriti në 23.65 miliardë juan, të kontabilitetit për një 7.10 për qind të habitshme të të ardhurave.

Nga perspektiva e të dhënave të ndërmarrjeve kineze të listuara gomave, gomë Linglong me 510 milionë juan R & D renditet e para, e ndjekur nga gomë trekëndësh dhe nymphs gomave, ndërmarrjet e të ardhurave llogariten për 3.66%, 5.98% dhe 3.26% respektivisht.

Edhe pse madhësia e hendekut në markë hulumtimit dhe shuma zhvillim shumë më pak ndërkombëtar gomave, por përqindja e rritjes së nga viti në vit që ndërmarrjet kombëtare janë gjithnjë e më shumë i kushtoj vëmendje për teknologjinë e kërkimit dhe zhvillimit, për të kapur deri me të markave ndërkombëtare të mbledhur fuqinë e tyre.

ndërmarrjet e shkëlqyer kombëtare në vitet e fundit ka qenë në krye të prirje të teknologjisë, si dhe zhvillimin e 3 d gomave shtypjen poliuretani, timon Jin Yu ultra-të lartë të performancës e gomave të gjelbër, Kirin zhvilluar Graphene kryerjen goma elektrostatike, fengyuan karbonit materialeve nanotube zhvilluar tri goma të gomës , Shenyang pioniere guta-percha avion gomave dhe produkte të tjera e kanë arritur nivelin e përparuar botëror.

Është e kuptueshme se nëntë ndërmarrjet gomave të Shuangxing, Linglong, trekëndësh, Chengshan, shuangqian, Fengshen, Guizhou, Wanli dhe jiatong e Anhui kanë Qendrës Kombëtare të teknologjisë ndërmarrje e njohur nga zhvillimit kombëtar dhe Komisioni i Reformës.
Produkt forca e vështirë është jetësore e markës.

Në ditët e sotme, me promovimin e fuqishme e prodhimit inteligjente dhe të prodhimit të ligët, produkte të ulët-tech gomave do të bëhet gjithnjë e papërshtatshëm për shitje.
Përpjekjet për të përmirësuar performancën e produktit dhe përvojën e konsumatorit, të ndryshuar industrinë gjendjen aktuale të konkurrencës çmim të ulët, të marrë besimin e përdoruesit është kuptimi i vërtetë i pushtimit të tregut, cilësia është markë ndërmarrja "çelësi i artë", dhe niveli teknik është çelësi i artë për të "hedh".


Post time: Jun-26-2018
WhatsApp Online Chat !