• TIM 图片 20180620150127
  • HTB1g1ghavQs8KJjSZFEq6A9RpXay
  • TIM 图片 20180620150143

Qingdao Miracal Kandaraan Co., Ltd. didirikan dina 2002, aya di basisir West kota Qingdao Jiao Nan. Eta geus jadi hiji group perusahaan. Urang specializes di manufaktur sarta exporting hardware, barrows kabayang, truk leungeun, treuk leungeun formulir plat, sarta rupa serius ngeunaan ban na tube, roda karét, roda tubeless; ban tinggi kualitas motor, tabung batin, rims, roda busa polyurethane ogé produk karét, produk plastik, produk logam jeung arah.

Pausahaan taat "Good Iman" salaku pondasi pabrik, jeung exporting terus tumuwuh, pabrik sadar ngembangkeun saum sareng stabil. Produk diékspor ka Amérika Serikat, Jerman, Brazil, Mesir, Iran, Peru jeung saterusna leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon, jeung jualan taunan leuwih ti USD $ 1500. kapasitas produksina na geus komo deui geus ngaronjat kalayan parusahaan? s ngembangkeun konstanta sarta kualitas produk kantos-Ngaronjatkeun. Di sagigireun rupa tumuwuh, produk na nu aub dina leuwih industri di momen. Teu ukur bisa urang ngajamin pesenan badag dina jadwal tapi ogé ngatur Productions husus pikeun pesenan leutik kalawan sababaraha model. parusahaan urang bakal neangan hiji koperasi ikhlas tur ngembangkeun umum kalawan babaturan imah jeung di mancanagara.

WhatsApp Online Chat !