MDF sudut dewan logam rak rak boltelss gudang

Pondok Description:

MDF board angle metal shelf boltelss warehouse rack The gourd hole warehouse storage shelf adopts innovative gourd buckle design,completely get rid of the screw         bondage, no tools, easy installation.The utility model has the advantages of time saving, labor saving and firm structure.       QINGDAO MIRACLE VEHICLES CO.,LTD was established in 2002,located in West coast of Qingdao. We specialize in manufacturing and exporting various kinds of metal and wooden shelves, warehouse shel...


  • FOB Harga: US $ 0.85-2.58 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 500 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 7000 Potongan per poé
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • pakét: Dina bulk / Dina PP kantong / di Usuk
  • jéntré produk

    Tags produk

    MDF sudut dewan logam rak rak boltelss gudang

    1

    Rak gourd liang gudang gudang adopts design gourd ngaitkeun inovatif, lengkep meunang leupas tina tindakan ngajadikeun babu screw, teu parabot, gampang modél utiliti installation.The boga kaunggulan tina waktos nyimpen, hemat kuli jeung struktur teguh.

    3 4  6 7 8 9 10  12

    QINGDAO mujijat kandaraan CO., LTD  didirikan dina 2002, anu perenahna di basisir Kulon Qingdao. Urang ngahususkeun dina manufaktur sarta exporting rupa-rupa logam jeung rak kai, rak gudang, rak taman, rak tugas beurat, rak adornment rumah tangga jeung kitu Jenis produk logam; garobag surung, roda karét, PU roda formulir jsb produk karét oge dina rentang produksi urang.

    Dina dasar mastikeun kualitas produk, parusahaan urang gaduh reputasi pohara alus dina pasar domestik jeung luar nagri. Parusahaan tataman "sakabeh-hearty win win kerjasama". Produk diékspor ka Inggris, Serikat nagara, Républik Arménia, Portugal, Italia, Peru, Wétan Tengah, Asia Tenggara jsb 30 nagara jeung wewengkon.

    kandaraan mujijat ko., LTD bakal supplier sarta bisnis sobat dipercaya anjeun sakabeh rak logam, keukeuh we sakabeh babaturan na konsumén cara lila pikaresepeun tur suksés.

    13


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !