padet kabayang Hand trolley bubuk karét solid ring kabayang karét

Pondok Description:

padet kabayang Hand trolley ring karét bubuk solid kabayang karét 1.Heavy tugas logam pasisian kabayang karét solid 10 × 2 2.For generator, mesin, carts, compressor hawa, washers Ngaran solid roda karét Ukuran 10 * 2.75 pola Line atanapi sakumaha pamundut Hub Anjeun panjangna Salaku sarat Anjeun bore 12,7 / 16 / 20mm compressors Dianggo hawa, carts taman, kabayang barrows aplikasi Produk Cocog jeung sagala jinis carts leutik komérsial sarta garobag surung. produk patali gambar ...


  • FOB Harga: US $ 0.85-2.58 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 500 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 7000 Potongan per poé
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • pakét: Dina bulk / Dina PP kantong / di Usuk
  • jéntré produk

    Tags produk

    padet kabayang Hand trolley bubuk karét solid ring kabayang karét

    Tugas 1.Heavy logam pasisian kabayang karét solid 10 × 2
    2.For generator, mesin, carts, compressor hawa, washers

    nami roda karét padet
    ukuran 10 * 2.75
    corak Garis atanapi sakumaha pamundut anjeun
    panjangna hub Salaku sarat Anjeun
    pikaboseneun 12,7 / 16 / 20mm
    pamakéan compressors hawa, carts taman, barrows kabayang

     

    aplikasi produk

    Cocog jeung sagala jinis carts leutik komérsial sarta garobag surung.

    produk patali gambar

    QQ 截图 20180530132752

     

    QQ 截图 20180530132701

    QQ 截图 20180530132139

    QQ 截图 20180530132721

     

     

     

     

    9

     

    QINGDAO mujijat kandaraan CO., LTD  didirikan dina 2002, anu perenahna di basisir Kulon Qingdao. Urang ngahususkeun dina manufaktur sarta exporting rupa-rupa logam jeung rak kai, rak gudang, rak taman, rak tugas beurat, rak adornment rumah tangga jeung kitu Jenis produk logam; garobag surung, roda karét, PU roda formulir jsb produk karét oge dina rentang produksi urang.

    Dina dasar mastikeun kualitas produk, parusahaan urang gaduh reputasi pohara alus dina pasar domestik jeung luar nagri. Parusahaan tataman "sakabeh-hearty win win kerjasama". Produk diékspor ka Inggris, Serikat nagara, Républik Arménia, Portugal, Italia, Peru, Wétan Tengah, Asia Tenggara jsb 30 nagara jeung wewengkon.

    kandaraan mujijat ko., LTD bakal supplier sarta bisnis sobat dipercaya anjeun sakabeh rak logam, keukeuh we sakabeh babaturan na konsumén cara lila pikaresepeun tur suksés.

    11

    名片

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !